nnk emblema logo

nnk cim telefon

Az Országos Szakrendszeri Információs Rendszer Kémiai Biztonsági Szakrendszere (OSZIR-KBIR) jelenleg még a www.antsz.hu weboldalon keresztül érhető el.

Az adott bejelentés megtételének első lépéseként a www.antsz.hu weboldalon történő regisztráció szükséges (amennyiben ezidáig nem történt meg) a KB31-Kémiai biztonsági bejelentő opció kiválasztásával. A regisztráció és belépés menetéről szóló részletes tájékoztató ITT olvasható.

Az OSZIR-KBIR szakrendszerbe való belépést követően elsőként a Karbantartás/Partner adatok karbantartása felületen található adatok kitöltése szükséges. A partner adatok kitöltéséről szóló részletes útmutató ITT található.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a veszélyes anyaggal és keverékkel végzett tevékenység bejelentés, valamint a veszélyes keverék bejelentés két, egymástól független bejelentési kötelezettség, melyek kötelezettjei eltér(het)nek, más a céljuk, illetve a benyújtásuk is különböző hivatalokhoz történik.

Az egyes bejelentés-típusokról bővebb információ a Bejelentések almenüpontban olvasható, illetve a bejelentések rögzítéséhez kapcsolódó részletes útmutatók a Segédletek almenüpontban megtalálhatók.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít