nnk emblema logo

nnk cim telefon

Weboldalunk kialakításának egyik fontos eleme, hogy a lehető legjobban hozzáférhetővé tegyük a speciális szükségletekkel rendelkező emberek számára, ideértve a látás, hallás, kognitív és motoros rendellenességekkel küzdő embereket is. Az oldal fejlesztése során törekszünk arra, hogy javítsuk weboldalunk akadálymentességét annak érdekében, hogy minden felhasználónk számára egyenlő hozzáférést biztosítsunk. 

A weboldalon az akadálymentességgel kapcsolatos bevált gyakorlatokat követjük az univerzális dizájn elveinek betartásával. Ez biztosítja, hogy a weboldal a különböző felhasználói igényekhez vagy preferenciákhoz tudjon alkalmazkodni, illetve számos különféle technológián keresztül elérhető legyen, beleértve a mobil eszközöket vagy a segítő technológiákat. 

A webtartalom elérhetőségi irányelvei (WCAG) 2.1

Webhelyünk betartja a webtartalmi akadálymentesség irányelveinek (WCAG 2.1) AA szintjét. Ezek az iránymutatások négy fő alapelvet vázolnak fel, amelyek szerint a helyszíneknek:

  • Észlelhető - Az információnak és a felhasználói felület összetevőinek a felhasználók számára érzékelhető módon reprezentálhatónak kell lenniük
  • Működtethető - A felhasználói felület összetevőinek és a navigációnak működőképeseknek kell lenniük
  • Érthető - Az információknak és a felhasználói felület működésének érthetőnek kell lennie
  • Robusztus - A tartalomnak elég robusztusnak kell lennie, hogy a felhasználói alkalmazások széles köre megbízhatóan értelmezhesse, beleértve a segítő technológiákat.

Kisegítő lehetőségek eszköztára

Az oldalon egy speciális eszköztárat használunk amely segítséget nyújt a felhasználóknak abban, hogy egyéni igényeinek megfelelően testre szabhassa azt.  

Visszajelzést

Elkötelezettek vagyunk a hozzáférhető szolgáltatás nyújtása iránt. Ha problémák merülnek fel vagy javulási javaslata van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.Folyamatos fejlesztéseket végezünk visszajelzései alapján.

Telefon : +36 1 476 1100
E-mail : helpdesk [KUKAC] nnk [PONT] gov [PONT] hu
Kapcsolatfelvételi űrlap : Megtekintés Most

 

erfa2020 jobbalso

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2022, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat