Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Tisztelt Lakosság! Tisztelt Együttműködő Partnereink!
 
A  Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet (továbbiakban: NKI) riasztást tett közé a mai napon (2020.06.16)  a Nemzeti Népegészségügyi Központ arculati elemeit felhasználó, adathalász levelekkel kapcsolatban.
 
A riasztás szerint az NKI-hoz több bejelentés is érkezett, miszerint látszólag egy t-online[.]hu címmel rendelkező feladótól (a feladó címe és neve egyes levelek esetében eltérő lehet) származó levelet kaptak, melyben a címzettet személyes és bankkártya adatai megadására szólítják fel a levében található adathalász hivatkozás felhasználásával.
 
Az esetről bővebben az NKI honlapján olvashatnak:
 
Mindezekkel kapcsolatban tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosokat és az Együttműködő Partnereinket, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ soha nem kéri ügyfeleit arra, hogy elektronikus levélben adják meg a személyes és bankkártya adataikat. A Nemzeti Népegészségügyi Központ által nyújtott bizonyos szolgáltatások díjait lehetőségük van ugyanakkor az ügyfeleknek elektronikus úton megfizetni, de ebben az esetben a Nemzeti Népegészségügyi Központ a NISZ Zrt. által szolgáltatott Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszert veszi igénybe az irányadó jogszabályoknak megfelelő  biztonsági előírásokat is figyelembe véve.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít