Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A Nemzeti Népegészségügyi Központ veszélyes kórokozókkal foglalkozó Nemzeti Biztonsági Laboratóriuma 2011 óta vesz részt a legveszélyesebb kórokozókkal foglalkozó, európai szintű kutatási szervezet, az ERINHA (Magas Megbetegítő-képességű Kórokozók Európai Kutatási Infrastruktúrája) munkájában. Ennek az európai szintű együttműködésnek a célja, hogy összehangolja az európai kapacitásokat és képességeket, egy átfogó, uniós szintű szervezet keretében együttes fellépést biztosítson a veszélyes kórokozók elleni harcban, ezzel is növelve a lakosság járványügyi biztonságát, Európa kutatási képességeit.

2023 márciusában dr. Kis Zoltánt, a Nemzeti Biztonsági Laboratórium szakmai vezetőjét választották meg az ERINHA Végrehajtó Bizottságának elnökévé. A következő három évben szakmai és vezetői tudásával támogatja az ERINHA népszerűsítését és nemzetközi bővítését. Célja az ERINHA aktivitásának növelése, a tudományos pályázatokban történő részvétel fokozása, különös tekintettel olyan komplex kutatásokra, amelyek egyszerre több laboratórium bevonásával tudnak csak megvalósulni.

Ezúton is szívből gratulálunk kollégánknak a kiemelkedő szakmai sikerhez!

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít