Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A 76/2004. (VIII. 19.) ESzCsM rendelet alapján az iskola-egészségügyi tevékenység adatainak rögzítésére a határidő az adott tanévet követő szeptember 15.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ a 2021/22. évi iskola-egészségügyi tevékenység adatainak rögzítésére július 6. és szeptember 15. között biztosított lehetőséget. Mivel az adatszolgáltatásra kötelezett iskola-egészségügyi feladatot ellátó orvosok és védőnők a határidőre nem teljesítették valamennyien adatszolgáltatási kötelezettségüket, így a hiányzó iskola-egészségügyi jelentések feltöltésére és a megkezdett adatlapok véglegesítésére 2022. október 1. 0 óra és 2022. október 7. éjfél közötti időszakban biztosítunk újra lehetőséget.

Az adatlap kitöltésére szolgáló elektronikus felület a https://iskolaeu.nnk.gov.hu/ linken érhető el, a kapcsolódó útmutatók pedig a megyei kormányhivatalok népegészségügyi főosztályain. Amennyiben a kitöltéssel kapcsolatos kérdés, probléma merült fel, a  email címen kérhetnek tájékoztatást.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít