Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A képi diagnosztikai szakmacsoport szakemberei számára fejlesztett elméleti és gyakorlati képzéseket szerveztünk 2018 első felében. A „Továbbképzés a mammográfiában jártas asszisztensek részére az EFOP 1.8.1 kiemelt projekt keretében – Emlőszűrés, emlődiagnosztika szakmai továbbképzés és kommunikációs tréning” (továbbképzés teljesítésével megszerzett pontérték: 18 pont) keretében.

Az egynapos kurzusokon a résztvevők ismereteit radiológiai és onkológiai témakörökben bővítették. A továbbképzések szakmai tartalmának alapját Dr. Forrai Gábor radiológus főorvos vezetésével a projekt tananyagfejlesztő munkacsoportjának gondozásában elkészült „Emlődiagnosztikai asszisztensek elméleti és gyakorlati kézikönyve (Emlőszűrés, komplex emlődiagnosztika, mammográfia, emlő ultrahang, MRI és intervenciók)” című tankönyv jelentette. A nagyobb részvételi arány elősegítésének elérése érdekében a szakemberek a szakmai előadásokon túl kiscsoportos tréningeken fejlesztették az asszisztensek kommunikációs készségeit tapasztalt trénerek irányításával.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

sz2020 also infoblokk

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít