Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A hazánkban népbetegségnek számító emlő-, méhnyak- és vastagbéldaganatok gyakran csak előrehaladott állapotban kerülnek felismerésre, habár mielőbbi kiszűrésükre hatékonyan működő szűrővizsgálati módszerek állnak a lakosság rendelkezésére.

A gyógyszerészek és gyógyszertári (szak)asszisztensek prevenciós és egészségfejlesztő munkájuk részeként, a lakossággal való közvetlen szerepük okán hatékony szerepet tölthetnek be a szervezett népegészségügyi szűrések népszerűsítésében, a szűrési hajlandóság javításában.

Az EFOP 1.8.1 kiemelt projekt keretében akkreditált, szabadon választható, online továbbképzések elvégzésére biztosítunk lehetőséget. „A népegészségügyi célú, szervezett onkológiai szűrővizsgálatok. Online képzés gyógyszerészek számára”, valamint „A népegészségügyi célú, szervezett onkológiai szűrővizsgálatok. Online képzés gyógyszertári asszisztensek részére” című képzések célja, hogy a szakemberek naprakészek legyenek a szervezett népegészségügyi szűrések témakörében. A továbbképzés keretében megszerzett ismeretekkel lehetőségük nyílik a lakosok szűrésekkel kapcsolatos ismeretének bővítésére, valamint a szűrővizsgálatokon való részvétel növelésére

A továbbképzés jelentkezési felületét, képzési anyagát és a vizsgatesztet az antsz.hu-n, regisztrációt követően lehet elérni. A továbbképzés elvégzésével a gyógyszerészek 16, míg a gyógyszertári ellátás szakmacsoportba tartozó szakképesítéssel vagy szakképzettséggel rendelkező szakemberek 15 kreditpontot szerezhetnek. A gyógyszerészek számára biztosított továbbképzés 2023 januárjától távoktatásként kerül elszámolásra.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

sz2020 also infoblokk

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít