Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Új vagy módosított szakmai minimumfeltétel megjelenése esetén a szolgáltatónak a jogszabály hatálybalépésétől számított két hónapon belül kell nyilatkoznia –elektronikus bejelentéssel –az engedélyt kiadó hatóság felé a minimumfeltételnek való megfelelésről.

Amennyiben a szolgáltató nem tesz bejelentést, a hatóság 30 napos határidő tűzésével felszólítja a bejelentés pótlására. Amennyiben a szolgáltató ezt nem teljesíti, a hatóság a határidő elmulasztásától számított 90 napon belül ellenőrzést végez. A hatóság a bejelentési kötelezettséget elmulasztó szolgáltatóval szemben egészségügyi bírságot szabhat ki, melynek során a helyszíni ellenőrzés költségének megfizetésére is kötelezi a szolgáltatót.

Ha az új vagy módosított szakmai minimumfeltétel a működési engedély módosítását is szükségessé teszi, a hatóság a működési engedélyt módosítja, mely módosítás során nem alkalmazhatók az igazgatási-szolgáltatási díjfizetési kötelezettségre vonatkozó szabályok.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít