Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A kormányzati szolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű kormányzati szolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: 1097 Budapest, Albert Flórián út 3/A

Ellátandó feladatok: Közvetlen EU-s nemzetközi és hazai projektek költségvetésének tervezése. Kimutatások készítése a projektek pénzügyi helyzetéről. Kapcsolattartás a nemzetközi és hazai partnerekkel/koordinátorokkal a költségvetés tervezésétől kezdve a projekt zárásig. A projekttel kapcsolatos intézményen belüli egyeztetések, jogi, beszerzési, közbeszerzési és pénzügyi folyamatok támogatása. Személyi kiadásokhoz kapcsolódó szerződések teljesítésigazolások, munkaidő nyilvántartások elkészítése, ellenőrzése. Személyi keretek figyelése a projekt költségterv szerinti megvalósulásának nyomon követése. Pályázati elszámolás elkészítése, EC F&A portal/EPTK stb. támogató által megjelölt felületen elszámolás rögzítés, ellenőrzés során közreműködés, költségvetés módosítás során együttműködés a projektmenedzserrel, a szakmai vezetővel és a támogatóval. Konzorciális projekt esetén aktív kapcsolattartás, együttműködés a projekt megvalósításában részt vevő partnerek munkatársaival. A projekt megvalósítás során az elkülönített nyilvántartással való egyeztetés, rendezés. Az elektronikus és papír alapú dokumentáció projekt által megkívánt formátumú összeállítása a záradékolások helyes elkészítése.

Melléklet(ek):
Dokumentum nevesorrendDátum
Download this file (nemzetközi projekt gazdálkodási referens.pdf)nemzetközi projekt gazdálkodási referens.pdf 2024-03-06

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít