Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A vastagbélszűrések megkezdésének feltétele volt – többek között – a háziorvosi praxisok felkészítése, a székletvér vizsgálathoz szükséges ún. „páciens egységcsomagok” beszerzése és kiszállítása a háziorvosi praxisok részére, valamint a székletvér vizsgálatot elvégző kémiai laboratórium felkészítése a minták vizsgálatára.

A szűrés megkezdésének egyik alapfeltétele a kémiai vizsgálat elvégzéséhez szükséges mintavételi tégely, az abban található, a minta stabilitását biztosító reagens, valamint az értékelés elvégzését szolgáló vizsgáló berendezés biztosítása. Ennek érdekében a Nemzeti Népegészségügyi Központ olyan közbeszerzési eljárásokat folytatott le, melyek biztosítani képesek valamennyi szűrésbe vont lakos számára a magas színvonalú, azonos minőségű, egységes minőségbiztosítási elvek mentén történő vizsgálat elvégzését. A Nemzeti Népegészségügyi Központban felállításra került egy országosan hiánypótló központi kémiai vastagbélszűrési laboratórium, ahol munkatársaink a beérkezett mintákat vizsgálják.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

sz2020 also infoblokk

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít