Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon


A Nemzeti Népegészségügyi Központ Szűrőprogram Irányítási Osztály szűrőbuszai először érkeztek felsőoktatási intézménybe: többek között vércukorméréssel, csontsűrűségméréssel, szájüregiszűrés, kardiológiai, neurológiai és bőrgyógyászati vizsgálattal, valamint életmód-tanácsadással várták az egyetem dolgozóit.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemnek több mint négyezer munkavállalója van. A felsőoktatási intézményben évek óta zajlik a dolgozók egészségmegőrzésére fókuszáló program, amelynek kiemelt eseménye a tanév kezdetén szervezett Dolgozói Egészség- és Sportnap. A rendezvényen a sport- és szabadidős programok mellett nagy hangsúlyt fektetnek a dolgozók térítésmentes egészségügyi szűrésére is. A szűrőbuszok szolgáltatásait több mint 200 egyetemi dolgozó veheti igénybe.

„Nagyon fontos, hogy számos, dolgozóink egészségmegőrzését támogató szűrés egyidőben elérhető. Örülünk az együttműködésnek, bízunk abban, hogy a sikeres kezdeményezés a későbbiekben is folytatódhat” – hangsúlyozta Kassa Gabriella, a Dolgozói Egészség- és Sportnapot szervező ELTE Karrierközpont osztályvezetője.

„Az érdeklődők a szűrőbuszok nyújtotta széleskörű vizsgálatokkal és hozzáértő egészségügyi szakemberekkel találkozhatnak, akik minden létező segítséget megadnak annak érdekében, hogy még időben fény derüljön egy esetleges betegség kialakulására.” – tette hozzá Bertókné Tamás Renáta, az NNK Szűrésirányítási Főosztály vezetője.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ 2018-ban indult, „Helybe visszük a szűrővizsgálatokat!” programjának célja a prevenció és az egészségtudatosság erősítése.
 
  • ELTE_NNK_Dolgozoi_szures_2022_002
  • ELTE_NNK_Dolgozoi_szures_2022_005
 

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít