nnk emblema logo

nnk cim telefon

Felhívás! A felmérőlapokat módosítottuk. Ezek elsősorban olyan módosítások, amelyekkel biztosan csak a reális beállítási tartományokban rögzíthetőek adatok, illetve a jobb olvashatóságot segítik elő (pl. színes lapfülek). A kitöltöttség állapotának jelzését egyértelműsítettük, nem szükséges "megjegyzés"-t rögzíteni. A módosított űrlapok a _20210913 verziószámmal szerepelnek és tölthetőek le. Amennyiben már kitöltötték a felmérőlapokat, nem szükséges az újabb verzióba átmásolni az adatokat, de ha lehetőségük van erre akkor az újabb változatot használják! Kérdéseikkel, észrevételeikkel továbbra is kérjük, hogy forduljanak hozzánk a drl(kukac)nnk(pont)gov(pont)hu elektronikus levelezési címen! Amint a korábbi felhívásunkban szerepelt, kérjük, hogy a felmérőlapokat szintén erre a címre küldjék majd meg!

A nemzeti páciensdózis-felmérő program célja elsősorban a diagnosztikai irányadó szintek meghatározása, illetve az orvosi eredetű, népességi sugárterhelés becslése. A felmérés jogi alapját az 59/2013 Euratom irányelvet harmonizáló 21/2018. EMMI rendelet teremti meg.

FIGYELEM! Az adatszolgáltatási határidőt módosítottuk. 2022. január 31-ig kérjük a felmérőlapokat megküldeni. Mindazon intézmények dolgozóinak, akik már válaszoltak a felhívásunkra, ezúton is hálásan köszönjük a szíves közreműködését.

Amennyiben kérdésük vagy észrevételük lenne a felmérésről, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot a felhívásban megadott elérhetőségeink egyikén!

A felmérőlapok hiánytalan és pontos kitöltéséhez számítunk a közreműködésükre!

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít