nnk emblema logo

nnk cim telefon

Tisztelt Érdeklődő!

A szakmai ajánlási iránti kérelem benyújtásra szolgáló elektronikus űrlapkitöltő felület jelenleg technikai okokból nem működik. Így kérjük, hogy a kérelmeket a Dokumentumok menüpontban található „Programadatlap” és a „Nyilatkozat szakmai ajánlás megszerzéséhez” dokumentumok kitöltésével, aláírásával és az egészségfejlesztési tevékenység során használandó anyagok (óravázlat, szülői beleegyező nyilatkozat, szórólap, kérdőív, stb.) mellékelésével szíveskedjenek megküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Megértésüket ezúton is köszönjük!

Üdvözlettel,
Egészségfejlesztési Osztály

 

A Programajánlás iránti kérelem benyújtása elektronikus úton, online programadatlap kitöltéssel történik, mely a következő linken érhető el. A programadatlap tartalmazza a kérelmező legfontosabb adatait, a tervezett program részletes bemutatását és a megvalósításban résztvevő humánerőforrásra vonatkozó információkat. 

A szakmai ajánlási rendszer részletes Eljárásrendje a Dokumentumok menüpontból tölthető le. Kérjük, hogy az Eljárásrendet olvassák el szakmai ajánlási kérelem benyújtása előtt!

  1. Szakmai ajánlás igénylésének lépései: A pályázó (kérelmező) az online űrlapkitöltő felületen megválaszolja a program adatlap kérdéseit és feltölti a szükséges aláírt nyilatkozatokat, valamint minden olyan dokumentumot, ami a nevelési-oktatási intézményben zajló egészségfejlesztési tevékenység során használni fognak (óravázlat, szülői beleegyező nyilatkozat, szórólap, kérdőív, stb).
  1. A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) munkatársai 10 munkanapon belül áttekintik az adatlapot, ellenőrzik, hogy teljesen ki van-e töltve, továbbá, hogy minden szükséges dokumentumot megküldött-e a kérvényező és e-mailben visszajelzést küldenek számára. Hiányos kérvény esetén az NNK hiánypótlást kér, teljes pályázat esetén e-mailben értesítik a kérelmezőt arról, hogy a szakmai ajánlási eljárás elindult.
  1. A beküldött dokumentumokat két felkért szakmai szakértő értékeli. A szakmai értékelési eljárásnak a kérelem beérkezésétől számított maximum 45 munkanapon belül lesz eredménye. Az eredményről a kérelmezőt e-mailben értesíti az NNK.

A szakmai ajánlást igazoló tanúsítvány két évre érvényes, illetve hosszabbításra vonatkozó igény esetén a kapcsolódó kérelem („Nyilatkozat szakmai ajánlás meghosszabbításához”) a Dokumentumok menüpontból letölthető, és az alábbi linken keresztül nyújtható be az NNK felé. Pozitív elbírálás esetén a szakmai ajánlás tanúsítványa további egy évre kiadható.

A szakmai ajánlás igénylése kapcsán felmerülő kérdés esetén, keressen minket bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül.

 

 

SSL ClassC

Minden jog fenntartva © 2019, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat