Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A törvény rendelkezése alapján a veleszületett rendellenesség és ritka betegség bejelentési kötelezettsége minden orvosra vonatkozik, erre online felület áll a bejelentők rendelkezésére.

A Veleszületett Rendellenességek Országos Felügyelet és Nyilvántartás (VRONY) és Ritka Betegségek Központja (RBK), a veleszületett fejlődési rendellenességek és ritka betegségek on-line bejelentését szolgáló programot üzemeltet: eVRONY, amely regisztrációt követően elérhető a jogosultak számára a  https://www.antsz.hu/ oldalon.

Az elektronikus rögzítő felület elérhetősége bárhonnan, bármilyen eszközről lehetséges (pc, tablet, telefon). A kialakított központi adatbázis és webes alkalmazás a törvényi előírásnak megfelelően TAJ szám alapú keresést tesz lehetővé a bejelentők részére. A bejelentő az összes általa bejelentett és/vagy módosított esetet láthatja, így ellenőrizni tudja a megtett bejelentések alakulását. A VRONY területi képviselő az érintett lakhelye alapján vagy egészségügyi ellátó telephelye szerint keresést és előre definiált statisztikákat kérhet illetékességi területén, így naprakészen tájékozódhat a rendellenességek megyei aktuális helyzetéről.

Melléklet(ek):
Dokumentum nevesorrendDátum
Download this file (VRONY_felület használata.pdf)VRONY_felület használata.pdf 2023-07-11

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít