Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Tisztelt Érdeklődő!

A szakmai ajánlási iránti kérelem benyújtásra szolgáló elektronikus űrlapkitöltő felület jelenleg technikai okokból nem működik. Így kérjük, hogy a kérelmeket a Dokumentumok menüpontban található „Programadatlap” és a „Nyilatkozat szakmai ajánlás megszerzéséhez” dokumentumok kitöltésével, aláírásával és az egészségfejlesztési tevékenység során használandó anyagok (óravázlat, szülői beleegyező nyilatkozat, szórólap, kérdőív, stb.) mellékelésével szíveskedjenek megküldeni a e-mail címre.

Megértésüket ezúton is köszönjük!

Üdvözlettel,
Egészségfejlesztési Osztály

A szakmai ajánlás igénylése kapcsán felmerülő kérdés esetén, keressen minket bizalommal a  e-mail címen keresztül.

 

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény (Nkt.) 2021. július 8. napján hatályba lépett módosítása értelmében „A nevelési-oktatási intézmény saját pedagógus-munkakörben foglalkoztatott alkalmazottján és az intézményben iskola-egészségügyi szolgálatot ellátó szakemberen és az intézménnyel kötött együttműködési megállapodással rendelkező állami szerven kívül más személy vagy szervezet tanórai vagy egyéb, tanulók részére tartott foglalkozás keretében szexuális kultúrával, nemi élettel, nemi irányultsággal, szexuális fejlődéssel, a kábítószer fogyasztás káros hatásaival, az internet veszélyeivel és egyéb testi és szellemi egészségfejlesztéssel kapcsolatos foglalkozást (e § alkalmazásában a továbbiakban: program) csak akkor tarthat, ha jogszabályban kijelölt szerv nyilvántartásba vette.

 

 

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít