Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A folyóirat 1960-ban indult Egészségügyi Felvilágosítás címmel, alapítói dr. Métneki János és dr. Vilmon Gyula az 1887-től az Országos Közegészségi Egyesület hivatalos lapjaként megjelenő Egészség című folyóirat szellemi folytatásaként tekintettek a lapra, amely kéthavonta jelent meg.

1964-re a lap már széles körben elterjedt és népszerűvé vált, az egészségügyi felvilágosítást végző szervezők és gyakorlati végrehajtók részére nélkülözhetetlen tekintették.

A lap 1976–2004 között kéthavonta Egészségnevelés címen jelent meg. 

2004 óta viseli az Egészségfejlesztés címet. 2016 óta online formában érhető el.

Az Egészségfejlesztés folyóirat kiadásának célja a korszerű ismeretek terjesztése és internetes szakmai fórum biztosítása a hazai népegészségügy megújításának, fejlesztésének érdekében. Mind a kiadásért felelős Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK), mind a lap szerkesztősége elsődleges értéknek a folyóirat szakmai hitelességet tekinti.

Az Egészségfejlesztés küldetése az, hogy előmozdítsa az egészségügy, valamint más szektorok különböző szakterületei közötti szakmai kommunikációt, és hozzájáruljon a hazai és nemzetközi egészségfejlesztés és a népegészségügy színvonalának emeléséhez, ezáltal a lakosság egészségének javításához. A folyóirat az egészségfejlesztés és népegészségügy elméletére, továbbá nemzetközi és hazai gyakorlatára vonatkozó írásokat közöl mindazok számára, akik az egészségfejlesztésben közvetlenül vagy közvetve szerepet vállalnak, ideértve nemcsak az egészségügyi, hanem más szektorok, mint az oktatás vagy a szociális terület szakembereit is.

Az Egészségfejlesztés folyóirat az OJS rendszerben érhető el.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít