nnk emblema logo

nnk cim telefon

Hatósági nyilvántartások

Az Országos Tisztifőorvos hatósági nyilvántartása vegyes hulladék lebomlását, illetve szagtalanítását elősegítő vegyi anyag vagy mikroorganizmus, továbbá a komposztálás gyorsítására vagy hatékonyságának növelésére szolgáló mikrobiológiai preparátumok és enzimkeverékek bejelentett adatairól.

FEltöltés alatt...

A Nemzeti Népegészségügyi Központ által az ivó- és használati melegvíz-ellátásban, valamint a medencés közfürdőkben a vízzel közvetlenül érintkező anyagok, termékek bejelentésének és a víz kezelésére alkalmazni kívánt technológiák ivóvízbiztonsági engedélyeinek közhiteles nyilvántartása (Chemicals, materials and technologies used in drinking water and domestic hot water supply and swimming pools) – 2020. január 1-től

A fővárosi és megyei kormányhivatalok által az ivó- és használati melegvíz-ellátásban, valamint a medencés közfürdőkben a vízzel közvetlenül érintkező anyagok, termékek bejelentésének és a víz kezelésére alkalmazni kívánt technológiák ivóvízbiztonsági engedélyeinek közhiteles nyilvántartása (Chemicals, materials and technologies used in drinking water and domestic hot water supply and swimming pools) – 2017. április 01- 2019. december 31.

Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal által az ivó- és használati melegvíz-ellátásban, valamint a medencés közfürdőkben a vízzel közvetlenül érintkező anyagok, termékek bejelentésének és a víz kezelésére alkalmazni kívánt technológiák ivóvízbiztonsági engedélyeinek közhiteles nyilvántartása, 2017. március 31-ig (Chemicals, materials and technologies used in drinking water and domestic hot water supply and swimming pools)

SSL ClassC

Minden jog fenntartva © 2019, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat