Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A szolgáltató minden olyan tervezett változást, amely érinti a működési engedély kiadásának feltételeit, illetve a működési engedélyben szereplő adatokat, az engedélyt kiadó hatóság felé köteles előzetesen, írásban bejelenteni.

Nem tervezett változást, azok észlelését követő 8 napon belül kell bejelenteni az engedélyt kiadó hatóságnak.

Amennyiben változik a rendelési idő

Engedélyezett óraszámon/időkereten belüli változást a működési engedélyt kiadó egészségügyi államigazgatási szervnek kell bejelenteni.

Elektronikus bejelentéssel tájékoztatást adni (pl „x” elnevezésű szervezeti egységben gyakorolt „y” szakma esetében(szakmai szervezeti egység azonosító: „z”) az új rendelési idő az alábbiak szerint változik)

A hatóság a bejelentett változást nyilvántartásában rögzíti, és írásban értesítést küld a változás hatósági nyilvántartásba vételéről.

Engedélyezett óraszámon/időkereten túli változás esetén a működési engedély módosítását szükséges kérelmezni a működési engedélyt kiadó hatóságtól.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít