Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Az egészségügyi szolgáltatást önállóan, a saját nevében és felelősségére végezni kívánó jogi személy vagy jogi személyiség nélküli szervezet, valamint a közreműködő egészségügyi szolgáltató a szolgáltatás nyújtását működési engedély birtokában kezdheti meg, az engedély kiadása, az egészségügyi szolgáltatás nyújtására jogosító engedélyezési eljárás lefolytatása az egészségügyi államigazgatási szerv feladat- és hatáskörébe tartozik, melyet kérelemre, vagy - a jogszabályban meghatározott esetben - az egészségügyi államigazgatási szerv hivatalból ad ki.

Az egészségügyi szakképesítést szerzett személyek működési nyilvántartásában szereplő adatok alapján vizsgálható illetve állapítható meg, hogy adott, egészségügyi szakképesítéssel rendelkező egészségügyi dolgozó a tevékenységét önállóan vagy felügyelet mellett végezheti-e. E működési nyilvántartást az Országos Kórházi Főigazgatóság vezeti, melynek érvényessége nem helyettesíti az egészségügyi szolgáltatás nyújtására jogosító működési engedélyt.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít