Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Típus: mTABLET ABI, ECGSYSCS4; BPSYS, SPO2SYS. SPIROSYSCS

A MESI mTABLET ABI egy automatikus vezeték nélküli boka-kar index mérőrendszer a betegek perifériás artériás betegségre (PAD/ LEAD) való szűréséhez. A rendszer a felnőtt boka-kar index (ABI) mérésére, illetve a mérési eredmények megtekintésére és tárolására szolgál.

Az eszköz egy vezeték nélküli orvosi táblagéprendszerből, négy darab cső nélküli mandzsettamodulból és egy négy töltőcsatlakozós töltőállomás modulból áll.
A boka-kar index mérésére oszcillometriás módszert használ pletizmográfia alkalmazásával. A vizsgálat eredményét (az ABI kiszámításához használt vérnyomás értékekkel együtt), a pulzus hullámformát és az oszcillációs grafikont numerikus és grafikus formában rögzíti és jeleníti meg.

Az alapfelszereltséghez tartozó szoftver a szisztolés, diasztolés vérnyomás és az artériás vérnyomás középértékének automatikus kétlépéses mérését támogatja mindkét felkaron és bokán.

A mérés első része a két felkaron méri a vérnyomást, míg a mérés második része szimultán ABI mérést végez a két felkaron mért vérnyomás közül a magasabb, illetve a mindkét bokán mért vérnyomás figyelembe vételével.

Az eszköz mérési tartománya:

  • Nyomás: 0 – 299 Hgmm
  • Szívfrekvencia: 30 – 199 szívverés percenként

Maximális eltérés mérés:

  • Nyomás: ± 3 Hgmm
  • Szívfrekvencia: és az érték ± 5%-a
  • Boka-kar vérnyomás index: ± 0,1

Az eszközhöz 12 elvezetéses diagnosztikai EKG modul kapcsolódik, amely kiegészítő eszköz az összes EKG-jelet egyszerre dolgozza fel és jeleníti meg a MESI táblagépen az azonnali EKG-felvételek és elemzések készítéséhez

Szervíz információk:

Telefon: +36 (20) 448 7288
E-mail:

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

sz2020 also infoblokk

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít