Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Gyártó: Omron
Típus: BF511

A testösszetétel analizátor egy klinikailag validált eszköz, amely 8 érzékelős technológiájának segítségével – mindkét kéz és láb adott pontjának érzékelésével – méréseket végez, illetve értelmezi az eredményeket a testösszetétel paraméterek: testzsír (%), zsigeri zsír (legfeljebb 30 szintig), BMI (testtömegindex), vázizomzat (%), nyugalmi anyagcsere arány (kcal) tekintetében. A test összetételének meghatározásakor a készülék elektromos ellenállást használ a magasság, testtömeg, életkor és nem figyelembe vételével.

A testösszetétel analizátor tehát egy professzionális mérő, elemző digitális mérleg és monitor egysége, amely átfogó képet ad a test összetételéről, az eredmények tárolásával pedig nyomon követhető a testösszetétel változása.

A készülék legalább 6 éves korú gyermekek, valamint felnőttek számára használható 150 kg testsúlyig bezárólag, akár 90 napos eredmények tárolására is alkalmas.

Termékleírás: Testosszetetel_analizator_termekleiras.pdf
Használati útmutató: Hasznalati_utmutato_OmronBF511.pdf
Szervíz információk:

Telefon: +36 (20) 485 6918
E-mail:

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

sz2020 also infoblokk

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít