Kisegítő
eszköztár

nnk emblema logo

nnk cim telefon

magyar higienikusok vandorgyules

A 2019. október 1-3. között Sarlóspusztán tartandó (számos színes szakmai, tudományos és társasági programot beépítő) MHT vándorgyűlésre történő jelentkezési határidő 2019. szeptember 22-ig meghosszabbításra került.

Ennek a határidőnek megfelelően módosul az összefoglalók leadási határideje is. Ha még nem küldte meg összefoglalóját, kérjük, hogy a csatolt Hírlevélben megadott szempontok szerint, legyen szíves a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre az – szintén - szeptember 22-ig megküldeni! Ez után az időpont után összefoglalót nem áll módunkban fogadni. A későn megküldött, vagy meg sem küldött összefoglaló – értelemszerűen - a konferencia programfüzetéből kimarad.

A meghosszabbított jelentkezési határidő lehetőséget teremt a pótlólag történő jelentkezésre és amennyiben Ön úgy dönt, hogy részt kíván venni szakmánk legtöbb szakterületét felölelő rendezvényünkön, úgy on-line, az alábbi linkeken (a meghosszabbított határidőig) még jelentkezhet! Szállodai szobák korlátozott számban még rendelkezésre állnak a konferencia résztvevők számára meghirdetett árakon, de sajnálatosan, a Club Hotel Sarlóspuszta 2019. szeptember 22. után szobafoglalásokat nem tud már fogadni.
A regisztrációt az alábbi helyeken on-line teheti meg (az I. jelentkezési lapon a konferenciára történő regisztrálás, a II. jelentkezési lapon a szállás+étkezés igény magadása történik):

Figyelem! A Club Hotel Sarlóspuszta kérésére, e levél csatolmányaként található Bejelentőlapot, kérjük legyen szíves, szállásigényének leadásával (II. jelentkezési lap) egyidejűleg kitöltve és aláírva (szkenelve) eljuttatni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. levelezési címre! Köszönjük!

Kérjük, éljen a lehetőséggel és vegyen részt szakmai rendezvényünkön!

SSL ClassC

Minden jog fenntartva © 2019, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat