Kisegítő
eszköztár

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A 2018/2019. évi iskola-egészségügyi adatszolgáltatás a Nemzeti Népegészségügyi Központ koordinálásával történik. Az adatszolgáltatást „Az egyes személyazonosításra alkalmatlan ágazati (egészségügyi, szakmai) adatok körének meghatározására, gyűjtésére, feldolgozására vonatkozó részletes szabályokról szóló 76/2004. (VIII.19.) ESzCsM rendelet” szabályozza, amely az iskolát ellátó orvos és védőnő részére ír elő kötelezettséget a 1002/09 nyilvántartási számon meghatározott „Jelentés az iskola-egészségügyi munkáról” című adatgyűjtés keretében.

Az adatszolgáltatás online, elektronikus űrlapkitöltő rendszer használatával történik. Az iskolaorvos és iskolát ellátó védőnő az előző évek gyakorlatának megfelelően külön adatlapot tölt ki. Az adatlap kitöltése (vagyis a jelentés leadása) előzetes regisztrációt nem igényel, az adatlapok elérhetősége az alábbi:

védőnői - https://urlap.antsz.hu/index.php/564324?lang=hu

orvosi - https://urlap.antsz.hu/index.php/597141?lang=hu


A kitöltés során felmerülő kérdéseket kérjük, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldjék meg.


SSL ClassC

Minden jog fenntartva © 2019, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat